- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Парни ваљак прошао у петој брзини поред Крке и – добио једну добру вест

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићПи Џеј Дозир
Пи Џеј Дозир - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2024
Пратите нас
Партизан је видање рања после пораза од Црвене звезде покушао да одради против Крке у оквиру АБА лиге и на крају је - успео. Кошаркаши Жељка Обрадовића славили су убедљиво са 96:76. Лак тријумф црно-белих. Добра вест по црно-беле је повратак Уроша Трифуновића после повреде.
Утакмица је била решена већ у првој четвртини после које су црно-бели водили са 30:14, а на полувремну је било 30 разлике - 59:29.
После тога је све било пуко одрађивање посла.

Најефикаснији у саставу Партизана били су Тристан Вукчевић са 16, Френк Камински са 11, Бруно Кабокло, Балша Копривица и Џејлен Смит са по 10 поена. Код Крке, Јан Шпан је постигао 15, Миха Церквеник и Џаријус Хамилтон по 10 поена.

Партизан сад има скор 11-4, колико има и Цедевита Олимпија после победе над Црвеном звездом, која има скор 13-2 и држи прво место. Крка је на учинку 3-12.
Питање победника се није постављало већ после пет минута игре, а Партизан је у неколико наврата водио са више од 30 поена разлике.
Тренер Партизана Жељко Обрадовић је распоредио минутажу мислећи на тежак меч против Фенербахчеа у уторак, а коначно је после опоравка од повреде заиграо Урош Трифуновић, који је за 14 минута уписао пет поена.
Партизан у наредном колу, 15. јануара, гостује Цибони, пре тога га очекује дупло коло Евролиге и дуели против Фенербахчеа и Макабија.
Standings provided by Sofascore
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 06.01.2024
СПОРТ
Отац Александра Митровића за Спутњик: „Било је тешко, мој син је рођени победник“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала