- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Несторовић: Колико је Запад пукао – убеђују нас да је Бајден живљи него икад, а да је Путин мртав

© Sputnik / Спутњик СрбијаМаша Радовић и Бранимир Несторовић
Маша Радовић и Бранимир Несторовић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2024
Пратите нас
Бајден је у последњим фазама деменције, то је трагично. Он не може ниједан кратак говор да одржи да не направи пет, шест грешака. С друге стране, Путин је, по западњацима, умро бар три пута прошле године. А опет, доста живахно силази низ степенице авиона, где Бајден пада.
Овако професор доктор Бранимир Несторовић за Спутњик са стручне стране коментарише физичко и ментално здравље светских лидера.
Лидер новоосноване политичке странке „Ми – глас из народа“ у божићном издању емисије „Маша и...“ открио је да ли ће у Милану куповати одела за нову функцију, хоће ли западни посматрачи окривити Марсовце за његов неочекивано добар резултат на недавно одржаним изборима, али и када ће Србија продисати пуним плућима.
Несторовића смо, као цењеног алерголога, питали и – на шта су највише алергични западни дипломате када су у питању Срби:
„На русофилију. То достиже неке стварно фасцинантне размере. Они просто не могу да се помире с тим да Срби воле Русе. А Срби воле Русе – то је потпуно јасно. Осамдесет одсто Срба воли Русе, блиски су нам као народ. Православци, слични су нам, увек су нас подржавали кроз историју. И алергични су што нећемо да се одрекнемо Косова. То их ужасно нервира. Како је рекао Хил: 'Морамо да Србе одучимо да мисле да је Косово њихово', то је баш занимљива реченица. Не знам како то могу да постигну. Не могу толико људи да лоботомирају, нема толико операционих столова. Они не разумеју да је то наше, архетипско“.

О емисији „Маша и ...“

„Маша и ...“ је емисија портала Спутњик Србија у којој новинарка Маша Радовић у форми кратког видео-интервјуа разговара са познатим личностима из света политике, културе, спорта... Емитује се сваке друге недеље у 19.00.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала