- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак је на време препознао опасност и обрадовао Србију /видео/

© AP Photo / Trevor CollensНовак Ђоковић Србија Кина Јунајтед куп
Новак Ђоковић Србија Кина Јунајтед куп - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света свих времена, одрадио је први тренинг у Мелбурну на „Род Лејвер Арени“ пред почетак Аустралијан опена, на ком ће јуришати на рекордну 11. титулу, а укупно 25. гренд слем трофеј.
Увукла се сумња и страх укости због проблема с повредом зглоба, али према ономе виђеном с „Род Лејвера“ и према извештајима из Аустралије, Ноле је тренирао пуним интензитетом, без видљивих трагова да га нешто мучи.
Све то указује да је лакша повреда ручног зглоба прошлост и да је Ђоковић на Јунајтед купу, где је Србија учествовала и стигла до четвтфинала, препознао опасност и решио је да дејствује на најбољи могући начин, како би избегао погоршање ситуације, па се повукао, препустивши место Хамаду Међедовићу у сингл конкуренцији.
Ватерполо  - Sputnik Србија, 1920, 09.01.2024
СПОРТ
Нови систем натерао „делфине“ да пливају дужим путем ка медаљи на ЕП
Почетак првог Гренд слема у години заказан је за 14. јануар. Титулу брани ко други него Новак Ђоковић, док се његов, сада већ бивши највећи ривал – Рафаел Надал, повукао због обновљене повреде стомачног мишића.
Јасно је да ће највећа претња по Србина у Аустралији бити други Шпанац Карлос Алкарас, ту су још и Руси Данил Медевед, Андреј Рубљов, као и Италијан Јаник Синер, те Алекс де Минор и остали...
Новак такође у Мелбурну и брани прво место на АТП ранг-листи на ком је овог понедељка започео чак 407. недељу, што је апсолутни рекорд.
Холгер Руне и Новак Ђоковић – УС опен - Sputnik Србија, 1920, 08.01.2024
СПОРТ
„Морамо редовније да побеђујемо Новака“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала