- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Немачко Министарство одбране прокоментарисало објаве о наводном „плану напада“ Русије на НАТО

© Sputnik / Sputnik / Уђи у базу фотографијаТенкисти са заставом НАТО-а
Тенкисти са заставом НАТО-а - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2024
Пратите нас
Министарство одбране Немачке је, коментаришући објаве у медијима о наводном „тајном плану“ напада Русије на НАТО, саопштило да је разматрање чак и потпуно мало извесних сценарија део свакодневних војних послова, пренео је немачки таблоид „Билд“.
„Разматрање различитих сценарија, чак иако су они изузетно мало вероватни је део свакодневних војних послова, нарочито током војне обуке“, саопштено је из Министарства на захтев „Билда“.
Претходно је Билд, према тајном документу Бундесвера у који је имао увид, објавио да се НАТО спрема за велики руски напад на источном крилу.
Портпарол руског Министарства иностраних послова Марија Захарова иронични оценила да план који је објавио немачки таблоид „Билд“, а према коме би Русија могла да нападне НАТО, представља моћан прошлогодишњи хороскоп за Рибе у Раку који је могла да састави министар иностраних послова Немачке Аналена Бербок.
Портпарол Кремља Дмитриј Песков одбио је да коментарише наводе о „плану напада“ Русије на Немачку и изјавио да се ово издање у последње време не либи да објављује разне непроверене вести.
Које вредности Русије ће спасити свет погледајте у емисији „Од четвртка до четвртка“:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала