- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Николу повредио саиграч – познато колика пауза га чека /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Милутинов
Никола Милутинов - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2024
Пратите нас
Никола Милутинов, српски кошаркаш, повредио се током дербија грчког првенства између Панатинаиокса и Олимпијакоса и то на крајње бизаран начин јер му је саиграч Костас Папаниколау ушао у путању. После првих снимања објављено је да ће српски репрезентативац ван терена бити четири недеље.
Већ је Никола Милутинов ове сезоне имао проблем са повредом, а сада ће поново морати на паузу и то због неопрезног саиграча Косаса Папаниколауа. Грчки кошаркаш је током повратка у одбрану ушао у путању српском репрезентативцу.
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2024
СПОРТ
Америка је у Декијеву част гледала ка Београду – „Срцепарајуће, ништа слично нисам видео“
Милутинов је налетео на њега и пао, а онда остао да лежи на паркету неко време држећи се са болном гримасом за леви зглоб. Ситуација се догодила у трећој четвртини и било је јасно да Олимпијакос неће до краја моћи да рачуна на Милутинова.
Српски репрезентативац није могао да се ослони на ногу, терен је напустио уз помоћ саиграча и физиотерапеута, а после првих прегледа и снимања утврђено је да ће Никола морати на паузу од четири недеље.
Није то добра вест за Олимпијакос када се узме у обзир колико допринос Милутинова значи тиму што се најбоље видело недавно против Макабија када је остварио учинак од 20 поена и 20 скокова.
Панатинаикос је савладао Олимпијакос резултатом 85:80, а одличну утакмицу упркос поразу свог тима одиграо је Филип Петрушев који је уписао 18 поена, шест скокова и три асистенције.
Вест о форми Петрушева као и повреди Милутова утичу и на репрезентацију Србије којој предстоје квалификације за Европско првенство.
Орлови прву утакмицу играју на домаћем терену против Финске 23. фебруара, а ако опоравак буде текао према плану управо би та утакмица могла да буде повратничка.
Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2024
СПОРТ
Нестварна ноћ у НБА: Ембидових 70, Таунс бројао до 62, Дурент до 43!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала