- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак против Синера и сунца за ново финале – поново незгодан термин за најбољег на свету

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.01.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, полуфинални меч на Аустралијан опену против Италијана Јаника Синера играће у днвеном термину, односно у петак од 4:30 ујутру по српском времену.
Поново ће Новак Ђоковић морати да се суочи са јаким аустралијским сунцем, јер су организатори одлучили да меч српског аса и Јаника Синера закажу као други дуел на Род Лејвер Арени.
Програм у петак почиње у два ујутру, а први меч је финале микс дубла у којем играју Хсеи/ Зиелински и Кравзик/ Скупски. По завршетку тог меча после кратке паузе на терен Србин и Италијан.
Новак ће трећи пу заредом играти у дневном термину, односно у 14:30 по локалном времену, што сигурно не радује ни њега, а ни навијаче у Србији.
Међутим, први рекет света показао је да уме да се избори и са врућином, а и према прогнозама температура у Мелбурну у петак не би требало да пређе 22 степена.
Српском и италијанском тенисеру полуфинале Аустралијан опен биће седми сусрет до сада, а Ђоковић води 4:2. Последњи пут састали су се на Дејвис купу, а тада је Јаник нанео Новаку један од болнијих пораза у каријери.
Други полуфинални меч између Данила Медведева и Александра Зверева игра се од 9:30.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2024
СПОРТ
Ђоковићева лекција и Србији и свету: „Бринемо о будућности, а не желимо да причамо о табу теми?“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала