- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић је узалуд бранио Ембида: „НБА лига мора да реагује због одсуства“

© AP Photo / David ZalubowskiЏоел Ембид
Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2024
Пратите нас
Утакмица Денвера и Филаделфије требало је да донесе нови сусрет Николе Јокића и Џоела Ембида, кандидата за признање најбољег играча лиге, међутим Камерунац поново није играо у Колораду. Одлука је наљутила Мајкла Мелоуна који је после победе Нагетса апеловао на то да судије истраже због чега Ембид поново није играо на Денверовом терену.
Док је Никола Јокић готово бранио Џоела Ембида на конференцији после победе Денвера над Филаделфијом, скроз другачијим тоном говорио је Мајкл Мелоун, тренер Нагетса.
„Осећам да је дошло до разочарања када смо сазнали да Џоел Ембид не игра... Изашао сам на клупу два минута до краја загревања, хватао сам момке и говорио сам им да се не разочарају. Арон Гордон је био као 'о чему причаш?' Рекао сам, 'Ембид не игра'. Наши играчи нису знали и били су на терену на загревању. Срећни смо што смо изашли одавде са победом“, рекао је Мелоун на конференцији.
Тренер Денвера поручио је и да би лига требало да испита Ембидов случај.
„Не знам како од тога да будеш активан, доступан, до тога да не играш. Сигуран сам да ће лига учинити све што треба, јер се то критикује“,подвукао је Мелоун.
Као разлог пропуштања утакмице наводи се бол у левом колену, али навијачима Денвера више није важно шта Ембид наводи као разлог јер им чињеница да Камерунац у Колораду није играо сада већ пет година даје за право да помисле да избегава сусрет са Јокићем.
Када је ушао у дворану, сачекали су га звиждуци на које се смејао, а осим тога много навијачи у рукама су држали папире на којим је писало да се тражи нестала особа уз фотографију Џоела Ембида.
Никола Јокић и Џоел Ембид - Sputnik Србија, 1920, 28.01.2024
СПОРТ
Јокића наљутило питање за Ембида: „Човек пред нашим очима пише историју“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала