- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић: Зашто не свирају фаулове на Пантеру? Не знам...

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2024
Пратите нас
Жељко Обрадовић, тренер кошаркаша Партизана, рекао је после пораза од Монака у Евролиги да не зна зашто се дозвољава груба игра ривала према капитену црно-белих Кевину Пантеру.
Партизан је поражен од Монака на гостовању у 24. колу Евролиге резултатом 85:70, пре свега захваљујући жестокој одбрани домаћих.
Најбољи у тиму Партизана био је Пантер са 28 поена.
„Било је много фаулова који нису свирани на њему, зашто је то тако, не знам. Чињеница је да доживљава игру која је у појединим тренуцима и груба. Честитао бих Монаку на заслуженој победи, играли су добру, агресивну кошарку. Доминирали су у скоковима, ми смо изгубили много лопти, чак 16, а имали смо само једну украдену... Ако погледате статистику, имали су 20 поседа више... То је невероватно за једну кошаркашку утакмицу. То је то, заслужили су победу јер су били бољи", рекао је Жељко Обрадовић на конференцији за медије после меча.
Партизан је имао велику подршку у Монаку.
„Да захвалим дивним људима који нас прате свуда. Феноменални су. И даље су ту, скандирају, бодре тим.. Надам се да ћемо сви бити свесни тога и да ћемо да наставимо да се боримо. То је једино што можемо да урадимо", закључио је Жељко Обрадовић.
Он је прокоментарисао и тренерски дуел са презимењаком Сашом.
„Био је мој играч, сада смо колеге које се изузетно поштују. Желим му све најбоље, прошле године је имао фантастичну сезону, водио екипу на Фајнал фор. Ради, вредан је и желим му све најбоље", рекао је кратко тренер Партизана за српске медије.
Партизану следи гостовање Виртусу у Болоњи у петак.
„Не верујем да се ишта може унапредити за један тренинг. Само глава, да схватимо где смо грешили, ако будемо могли... Неки играчи су вечерас играли на доста великој минутажу, то значи да играчи са клупе морају да схвате да морају да дају неуопоредиво већи допринос у сваком смислу“, закључио је Обрадовић.
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2024
СПОРТ
Васин рекорд каријере у НБА – Денвер без Јокића поражен од Оклахоме
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала