- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Делфине чека поправни на Светском првенству – познат списак путника

© FOTO HINA/ DAMIR SENИARСрбија Француска ватерполо
Србија Француска ватерполо - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2024
Пратите нас
Ватерполо репрезентација Србије отпутовала је данас на Светско првенство у Дохи, које је на програму од 5. до 17. фебруара. Биће то прилика за поправни после седмог места на Европском првенству.
После учешћа на ЕП у Загребу и освојеног седмог места, пред играчима су два циља, обезбедјивање олимпијске визе и остваривање што бољег пласмана. Србија је на Светском првенству у групи са Јапаном, Црном Гором и САД са којима ће играти 5, 7 и 9. фебруара.
„Група је јака, најуједначенија на првенству. Нама је у глави само Јапан. Морамо да будемо опрезни јер су у Фукуоки показали да са сваким тимом могу бар три четвртине да буду равноправни. Црна Гора и САД су одличне екипе. Црна Гора је рецимо два пута била успешнија од Хрватске, у Фукуоки и Дубровнику. Америка је све боља, велики број играча је запажен у европским клубовима. Јапан и Америка имају олимпијску визу, Србија и Црна Гора тек треба да је освоје“, изјавио је Страхиња Рашовић за званични сајт савеза.
На списку селекције Србије се налазе: Бранислав Митровић (Туркван), Душан Мандић (Ференцварош), Немања Убовић (Вуљагмени), Страхиња Рашовић (Вашаш), Виктор Рашовић (Нојзи ла Сек), Никола Јакшић (Нови Београд), Сава Ранђеловић (Вашаш), Радомир Драшовић (Нови Београд), Немања Вицо (Приморац), Ђорђе Лазић (Бреша), Ђорђе Вучинић (Нови Београд), Радослав Филиповић (Орадеа), Лука Гладовић (Партизан), Никола Лукић (Нови Београд) и Петар Јакшић (Партизан).
Миомир Кецмановић Џек Дрејпер - Sputnik Србија, 1920, 02.02.2024
СПОРТ
Миомир потонуо у Краљеву – Србија губи од Словачке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала