- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Обрадовић после тешког пораза: Велика брука и срамота

© Фото : АБА лига / Цедевита Олимпија / Алеш ФевзерЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2024
Пратите нас
Велику сензацију приредио је Сплит који је у Београду савладао Партизан, резултатом 74:67, али је победа могла да буде и убедљивија да се црно-бели нису пробудили барем мало у последњим минутима. Жељко Обрадовић после пораза истакао је преузима одговорност и да осећа велику бруку и срамоту.
Вече изненађења догодила се у АБА лиги. Црвена звезда поражена је од Будућности, а онда је лошу партију приказао и Партизан против Сплита што је ипак веће изненађење јер је тим из Подгорице у сјајној форми.
Жељко Обрадовић није успевао да сакрије љутњу, а осим тога је осетио потребу и да се извини навијачима.
„Честитам екипи Сплита на заслуженој победи, вечерас су играли неупоредиво боље од нас, апсолутно су заслужили да победе. Што се нас тиче, вероватно је прва ствар коју морам да урадим је да се извиним свим људима који су дошли и који су гледали овакво невероватно лоше издање и кад екипа изгледа овако како изгледа, онда тренер треба да се запита и да преузме одоговорност, ја ћу је преузети“, рекао је Обрадовић.
Објаснио је тренер Партизана и зашто поједини играчи нису били на паркету.
„Знали смо да испред нас има и иза нас серија утакмица и размишљао сам да је прилика да се одморе два играча. Кевин који је у великој минутажи и Пи-Џеј који има тај проблем с ногом и због тога сам их склонио из тима, плус Трифа који је у процесу да се утврди што му је позлило на путу пре неки дан. Тако да... Још једном заиста извињење свим навијачима Партизана што су имали прилику да гледају овакво издање тима. Велика срамота и осећам велику бруку и срамоту“, додао је Обрадовић.
Партизан је везао четврти пораз, а у АБА лиги уписао је укупно шести.
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2024
СПОРТ
Звезда поражена у Подгорици – Партизан допустио сензацију у Београду: Вечити непрепознатљиви
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала