- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Изненађујуће тврдње из Италије: Друголигаш преговара са Теодосићем

© Фото : АБА лига / Ђорђе КостићМилош Теодосић
Милош Теодосић - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2024
Пратите нас
Милош Теодосић, кошаркаш Црвене звезде, прави је херој у тиму и миљеник је међу навијачима, али из Италије стижу вести да би српски кошаркаш могао да напусти црвено-беле. У интервју за „Коријере дело спорт“ председник италијанског друголигаша Трапанија открио је да тај клуб преговара са Теодосићем.
Долазак Милоша Теодосића у Црвену звезду био је обострана жеља клуба и кошаркаша, а дане у црвено-белом дресу српски кошаркаш користи на одличан начин да шири своју магију по терену због чега га навијачи обожавају.
Међутим, потпуно неочекивано појавила се вест да би Теодосић могао да се врати у Италију и то у клуб који наступа у Серији Б. О томе је говорио Валери Антонини, председник Трапанија, који тврди да жели да уведе клуб у елитни ранг и да поводом тога преговара и са Теодосићем.
„Желим да нашим навијачима и граду подарим пласман у Серију А и већ мислимо о наредној сезони јер нећемо да будемо неприпремљени. Имамо већ договор са двојицом веома јаких играча, а ту су и преговори са једним српским кошаркашем који игра у Србији и који је већ био у Италији“, рекао је Антонини.
На то је новинар упитао да ли је реч о Теодосићу, а Антонини је дао потврдан одговор.
„То сте ви рекли, имате добар њух“, рекао је Италијан.
Трапани није далеко од Серије А с обзиром на то да су тренутно лидери једне од две конференције са 21 победом и само једним поразом.
Теодосић је пре доласка у Звезду и Италији провео четири године. У периоду од 2019. до 2023. године наступао је за Виртус, а претходно је играо за Лос Анђелес Клиперсе, ЦСКА из Москве, Олимпијакос, Борац и ФМП.
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2024
СПОРТ
Васа није искористио шансу – а Лука је поново правио чуда /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала