- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Цео плен и поклон за Немању – „апсолутних 200“ /видео/

© AFP 2023 / PIERRE-PHILIPPE MARCOUНемања Максимовић
Немања Максимовић - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2024
Пратите нас
Немања Максимовић одиграо је минулог викенда јубиларни 200. меч за Хетафе у тријумфу над Селтом из Вига – 3:2 (2:0). Српском репрезентативцу је поклон предао председник клуба из предграђа Мадрида непосредно прет утакмицу 24. кола Примере.
Откако је 2018. године стигао из Валенсије Немања Максимовић постао је неизоставан „шраф“ у екипи Хетафеа која углавном кубури на средини табеле, понекад се бори за опстанак, али је углавном у „сигурној зони“.
Како је скромни момак из Бање Ковиљаче против Селте стигао до јубиларног 200. меча за Хетафе, тако је утакмици претходио свечани чин уручења поклона од председника Анхела Тореса.
Урамљен дрес с бројем 200 и натписом Максимовић!
Комплетна породица Максимовић, супруга Кристина и двоје деце уприличили су Немањин моменат за понос и памћење.
Да све буде још боље, Хетафе је успео да „исчупа“ три бода, иако је на полувремену имао сигурних 2:0, у другом полувремену испуштена је предност од два гола, али је Хаиме Мата касним голом у 89. минуту донео сва три бода екипи из предрагађа Мадрида.
Пре Хетафеа и Валенсије Немања Максимовић играо је у Казахстану за Астану с којом је освојио две титуле првака државе. Са младом репрезентацијом Србије има два злата у Литванији на ЕП и на Новом Зеланду где је освојен Мундијалито, а баш Макса био је стрелац одлучујућег гола против Бразила у финалу.
Обала Слоноваче - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2024
СПОРТ
Але победио рак, па погодио за трофеј – „Слонови“ без селектора покорили Африку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала