- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Селектор Хрватске нахвалио Делфине пред велики дерби

© AFP 2023 / GABRIEL BOUYSИвица Туцак
Ивица Туцак - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2024
Пратите нас
Селектор ватерполо репрезентације Хрватске Ивица Туцак изјавио је данас да његов тим има респект према Србији и додао да његов тим мора да пружи 100 одсто својих могућности ако жели да се пласира у полуфинале Светског првенства у Дохи.
Србија је освојила прво место у групи Ц и пласирала се у четвртфинале Светског првенства, а Делфини су уједно изборили и пласман на Олимпијске игре у Паризу.
Хрватска је данас у осмини финала савладала Кину 22:4. Хрватској је овај тријумф донео пласман на Олимпијске игре у Паризу.
„Пласман на ОИ - то је оно што смо желели. Рекао сам већ да Хрватска мора да буде на ОИ. То је оно што припада нашој репрезентацији. Ово је неко олакшање, а сада ћемо да покушамо да направимо све да овај турнир завршимо на најбољи могући начин“, рекао је Туцак, преноси хрватски Индекс.
Он је истакао да његов тим има максималан респект према ватерполо репрезентацији Србије.
„Можда не постижу најбоље резултате у последње две, три године, али су они ипак олимпијски шампиони. Чини ми се да у тој репрезентацији има чак шест златних олимпијаца из Токија. На то не би требало више ништа да се дода. Међутим, верујем да можемо да их победимо, имамо снагу за то, али ћемо морати да одиграмо са 100 одсто својих могућности“, закључио је Туцак.
Утакмица између Србије и Хрватске биће одиграна у уторак од 17 сати.
Церемонија отварања Светског аматерског првенства у ММА - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2024
СПОРТ
Српски борци су регионалне мете – медијске прозивке и „позиви“ недораслих противника
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала