- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Роналдињо уживао у доминацији Московљанке /видео/

© AP Photo / Wilfredo LeeЈелена Рибакина
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2024
Пратите нас
Јелена Рибакина, казахстанска тенисерка руског порекла, пласирала се у полуфинале турнира у Дохи победом над талентованом Лејлом Фернандес резултатом 6:4, 6:2. Доминацију рођене Московљанке са трибина је пратио и Роландињо, легендарни бразилски фудбалер.
Иако јој година на Аустралијан опену није почела сјајно после пораза у другом колу, Јелена Рибакина у наставку сезоне игра одлично. Најпре је освојила титулу у Абу Дабију, а сада у Дохи наставља са доминацијом.
Колико Московљанка игра сјајан тенис доказује и публика коју је привукао њен сусрет са Лејлом Фернандес. Међу гледаоцима се нашао чак и чувени Роналдињо који је уживао у дамском дуелу.
Рибакина је лоше отворила меч ипсутила је два своја сервис гема, али се после петог гема пробудила, везала је три брејка и сјајно преокренула први сет који је и освојила.
Лејла је поново запретила на старту другог сета, али након што се Рибакина одбранила она је била та која је одузела противници два сервис гема и на крају обезбедила пласман у полуфинале.
Тамо је чека невероватна Анастасија Пављученскова, руска тенисерка, која је савладала Данијел Колинс резултатом 7:5, 6:4.
Новак Ђоковић и Васек Поспишил - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2024
СПОРТ
Новак смислио нову идеју како да помогне колегама: „Близу смо велике промене“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала