- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Марко пропустио огромну шансу – жал за голом који би донео прву победу у сезони /видео/

© AP Photo / Bernat ArmangueМарко Миловановић
Марко Миловановић - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2024
Пратите нас
Марко Миловановић, 20-годишњи српски фудбалер, био је у прилици да донесе прву победу у сезону Алмерији и то против Билбаа међутим резултат је остао нерешен 0:0.
Иако су пре месец дана поједини шпански медији писали о томе како би Марко Миловановић могао из Алмерије да оде на позајмицу Расингу из Сантадера, српски фудбалер нашао је место у тиму.
У мечу са Атлетико Билбаом Миловановић је добио прилику у 66. минуту када је заменио Лозана, а онда је у 89. минуту могао да се упише и у стрелце.
Стопостотну прилику имао је млади српски фудбалер који се после контранапада нашао испред противничког гола и снажно шутирао. Лопта је окрзнула стативу и ипак завршила преко гола.
Била је то невероватно велика шанса за бившег фудбалера Партизана јер да је та лопта ушла Алмерија би вероватно уписала тек прву победу у сезони и то против Билбаа.
Погодак би још више добио на значају јер је Алмерија већ од старта другог полувремена остала са играчем мање.
Билбао је имао велику прилику да оправда улогу фаворита, али уместо тога мучили су се са играчем више и тако допустили домаћем тиму да освоји тек седми бод ове сезоне.
Алмерији остаје жал за пропуштеном приликом српксог фудбалера, а после ове утакмице клуб остаје на последњем месту на табели.
Ђорђе Петровић - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2024
СПОРТ
Без основа протерали славног Руса и довели Американца, а сада их спасава – Србин
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала