- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бразил ће гледати српски дерби

© Фото : ТСС/ Срђан СтевановићДушан Лајовић
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2024
Пратите нас
Душан Лајовић, српски тенисер, пласирао се у осмину финала турнира 500 серије у Рио де Жанеиру победом над Данијелом Елахијем Галаном резултатом 4:6, 7:6, 6:1. За четвртфинале Душан ће се борити против Ласла Ђереа.
Српски дерби играће се у Рио де Жанеиру након што је Душан Лајовић успео да после два сата и 45 минута борбе сломи отпор Колумбијца.
Душан је отворио меч брејком, али је Галан одмах узвратио, а потом још једном одузео сервис српском тенисеру у завршници сета који му је потом и прирао.
Није деловало једноставно ни у другом сету, српски тенисер пропустио је четири брејк лопте на старту, а када је и касније направио брејк противник је још једном успео лако да га поништи.Ушло се у тај-брејк који је такође потрајао, али је на крају припао Душану.
У том тај-брејку као да је српски тенисер већ успео да потпуно сломи Галана јер је у трећем сету Колумбијац био једва видљив на терену. Лајовић је лако направио два брејка, на свој сервис није имао проблема и тако се пласирао у осмину финала.
Претходно је то учинио и Ласло Ђере против Запате Мираљеса, а жреб је наместио да се двојица српских тенисера боре за четвртфинале што и није тако сјајно јер ће један морати да заврши учешће.
Карлос Алкарас и Григор Димитров - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2024
СПОРТ
Агонија Карлоса Алкараса – Шпанац морао на старту да преда меч
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала