- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Агонија Карлоса Алкараса – Шпанац морао на старту да преда меч

© AP Photo / Andy WongКарлос Алкарас и Григор Димитров
Карлос Алкарас и Григор Димитров - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2024
Пратите нас
Карлос Алкарас, други тенисер света, предао је меч првог кола турнира у Рио де Жанеиру, а Тијаго Монтеиро прошао је у осмину финала после само два одиграна гем односно резултата 1:1. Млади Шпанац искренуо је зглоб на старту меча, пробао је да настави, али је онда схватио да не може.
Агонија Карлоса Алкараса се наставља. После пораза у полуфиналу Буенос Ајреса, млади Шпанац отишао је у Рио де Жанеиро како би пробао да поврати форму. Међутим, сада је далеко од тога.
Лоше је Алкарас проклизао на старту меча са Тијагом Монтеиром и јасно се види како је искренуо зглоб који је потом и отекао. Болна гримаса указивала је на то да ће Шпанац тешко наставити меч.
Покушао је, али је схватио да би само могао да погорша ситуацију због чега је одлучио да преда меч и тако пошаље бразилског тенисера, који је за турнир добио специјалну позивницу, у осмину финала.
После предаје Алкарас је изашао пред новинаре са првим проценама свог тима.
„Физио ми је рекао да није озбиљно. Али, било је лоше. Имао сам болове када сам пао. Мислио сам да ће бити тешко да насатвим игру“, рекао је Алкарас.
Предаја у првом колу Алкарасу прваи проблем и због бодова јер је прошле године у Рију играо финале и својио је 300 поена које ће сада изгубити, док је 250 претходне изгубуо у Буенос Ајресу.
Шпанац верује да опоравак неће дуго трајати и да ће бити спреман за ревијални меч са Рафаелом Надалом који се игра трећег марта.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.02.2024
СПОРТ
„Српски снајпер постао најбољи у историји у истом чамцу са Надалом и Федерером“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала