- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Два аса у истом авиону и Новаков коментар: „Одлично друштво“ /фото/

© AP Photo / Alessandra TarantinoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, запутио се ка Америци где га ускоро очекује турнир у Индијан Велсу. Ништа ту не би било несвакидашње да Ноле у авиону није „налетео“ на Рафаела Надала, који ће по свој прилици, такође заузети своје место на поменутом Мастерсу.
Надал се повукао са турнира у Дохи, најавивши да ће дати све од себе да заигра на америчкој турнеји, и ако је, судећи према фотографији из авиона, где се срео са Новаком Ђоковићем, онда је јасно да ће двојица асова можда поново заиграти један против другог, као у добра стара времена, када су пуцале жице на рекетима од силине удараца.
Ђоковић је путем друштвене мреже поделио фотографију два тениска аса и двојице великих спортиста који су на путу за Сједињене Америчке Државе, уз коментар:
„Одлично друштво на путу за САД“, написао је Новак.
Јасно је да је свима онима који истински воле тенис пуно срце и да им је драго када виде Новака Ђоковића и Рафаел Надала на окупу, после готово 20 година дугих каријера.
Новак Ђоковић ове године пуни 37, Надал 38 година, заједно имају 46 Гренд слем трофеја... Сваки коментар био би сувишан...
Ана Калинска - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2024
СПОРТ
Нови блесак руског чуда у Дубаију – Калинска срушила и прву на свету!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала