- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Русија обележава Дан заштитника отаџбине: Путин положио венац на Гроб незнаног јунака /видео/

© Sputnik / Павел Бедняков / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин положио венац на Гроб незнаног јунака
Председник Русије Владимир Путин положио венац на Гроб незнаног јунака - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2024
Пратите нас
Русија данас обележава Дан заштитника отаџбине, а руски председник Владимир Путин положио је венац на Гроб незнаног јунака код зидина Кремља.
У пратњи Путина био је и министар одбране Русије Сергеј Шојгу.
Иначе, председник Русије честитао је грађанима Дан заштитника отаџбине дан раније и том приликом истакао да учесници специјалне операције у Украјини показују храброст и одважност којима се поноси читава нација.
„Војници и официри Русије достојно настављају славну традицију. На првој линији су данас учесници специјалне операције. Ви се борите за истину и правду, показујете храброст и одважност бранећи Русију. Ви сте наши истински народни хероји. Поносимо се вама, задивљени смо вашом неустрашивошћу, ценимо подвиге“, наводи се у честитки Путина.
Подсетимо, Дан заштитника отаџбине слави се од 1993. године уместо Дана Црвене армије и посвећен је војницима, ветеранима војске и морнарице, авганистанским ратним ветеранима и породицама оних који су били и оних који су и даље у војним редовима.
Поглед на Кремљ - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2024
РУСИЈА
Путин честитао Дан заштитника отаџбине: Учесници СВО су наши истински хероји
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала