- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Фантастичне вести из Андалузије за Србију и Пиксија /видео/

© Фото : РФС / Уђи у базу фотографијаНемања Гудељ
Немања Гудељ - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2024
Пратите нас
Стандардни српски репрезентативни штопер Немања Гудељ, који је у првој декади јануара оперисао колено, вратио се већ у тренажни процес, што је потврдио његов клуб Севиља.
Брже него што је било ко очекивао и могао да претпостави, искусни дефанзивац почео је да ради са екипом и са лоптом и то је оно што сасвим сигурно радује све у Србији, посебно селектора Драган Стојковић Пиксија, који има безгранично поверење у Немању Гудеља.
Гудељ је средином јануара због пречестих проблема и прејаких болова морао „под нож“ како би решио проблем са менискусом левом колена, а сада је све то далеко иза њега.
Севиља је пред дерби са Реалом који се у недељу игра у Мадриду, објавила видео на ком се види како српски репрезентативац тренира са остатком екипе.
Гудељ је додуше радио у групи са играчима са слабијом минутажом ове сезоне, али и то је свакако велики помак после операције.
Шпански медији не прецизирају да ли ће Гудељ бити на списку путника за Мадрид, али је јасно да се вратио тренинзима и да ће врло брзо бити на располагању тренеру Кикеу Санчес Флоресу.
Подсетимо, у први мах када се почетком године појавила информација да Гудељ мора на операцију колена, постојала је оправдана бојазан да би штопер Орлова могао да буде под знаком питања за учешће на Европском првенству у Немачкој, али је сада јасно да ће он бити потпуно спреман за све изазове који очекују Србију на лето, а то су, пре свега дуели са Енглеском, Данском и Словенијом.
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2024
СПОРТ
Како је Немања пробудио чопор „успаваних лавова“
Спарта Галатасарај - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2024
СПОРТ
Туча фудбалера у Лиги Европе – велики скандал у Прагу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала