- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Италијан отписао Новака: „Кладим се да ће Синер бити први“

© AP Photo / Alessandra TarantinoЈаник Синер
Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2024
Пратите нас
Легендарни италијански тенисер Адриано Паната, који ји је пре Јаника Синера био последњи освајач гренд слем трофеја са Чизме, поручио је да ће Синер бити први на АТП листи већ ове године.
Иако лидерску позицију суверено чува Новак Ђоковић, ког је управо Јаник Синер надиграо у Мелбурну у полуфиналу Аустралијан опена, Адриано Паната нема дилему да Синерово време тек долази.
„Данас је трећи, сутра други, а једног дана први. Заправо, кладим се да ће већ ове године бити светски број 1. Не такмичи се Јаник са мном или са Николом Петранђелијем. Његова конкуренција су Новак Ђоковић, Карлос Алкарас, чак и Рафаел Надал. Али, Јаник напредује невероватном брзином и крупним корацима. Смирен је уравнотежен и концентрисан“, истакао је Адриано.
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2024
СПОРТ
Србија јача за сребрног из Маниле у Тбилисију
Паната се затим осврнуо на нови трофеј који је у Ротердаму освојио „грешник“. После Мелбурна, где је подигао први гренд слем пехар, успео је и у Холандији да буде најбољи. Јасној је да је у питању далеко слабији и мањи турнир, али је битан континуитет освајања који код себе развија Јаник Синер.
„Показао је да може да игра одлично. На турниру у Ротердаму био је фаворит и оправдао је ту улогу. Одлично се носи са притиском, игра добро и побеђује када се од њега то очекује“, закључио је легендарни италијански тенисер Адриано Паната.
Дарко Стошић, српски ММА борац - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2024
СПОРТ
Српски „чекић“ пресудио Бразилцу у првој рунди /видео/
Ана Калинскаја - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2024
СПОРТ
Руско чудо имало све на тацни – Ана ипак остала без трофеја
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала