- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лучани – место где ничу бисери

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2024
Пратите нас
Младост из Лучана у претходном периоду изнедрила је неколико талентованих играча, а нови бисер полако је почео да сија и име му је Јован Ћирић. Момак који има само 16 година бриљира у млађим селекцијама, а све се чешће у добром светлу приказује и у Суперлиги.
Јован Ћирић, 16-годишњи фудбалер Младости из Лучана у конкуренцији до 17 година одиграо је пет утакмица на којима је уписао пет голова и четири асистенције.
У лиги до 19 година талентовани Јован забележио је седам наступа на којима је постигао два гола и уписао једну асистецнију.
Заслужио је због маестралних партија у млађим тимовима да се пет пута нађе у првом тим, а до сада има једну асистенцију.
О младом Ћирићу недавно је говорио и Ненад Миловановић, спортски директор клуба.
„Сигуран сам да ће се у наставку шампионата још чути и говорити о најмлађем првотимцу, Јовану Ћирићу који дефинитивно располаже неоспорним фудбалским квалитетима“, рекао је Миловановић.
Ћирић није први бисер омладинске селекције Младости која већ неко време показује да изузетно улаже у младе играче. Најбољи пример је Урош Сремчевић који је из Лучана недавно прешао у Црвену звезду.
Претходно су изнедрили и Николу Јојића који је отишао у Стоук Сити.
Александар Павловић - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2024
СПОРТ
Србији недостаје још само један „Шваба“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала