- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Изгубили сте од српског Терминатора“ – Никола пробудио Мајами

© AP Photo / Wilfredo LeeНикола Јовић
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2024
Пратите нас
Никола Јовић, млади српски кошаркаш, обележио је трећу деоницу утакмице Мајамија и Портланда, а навијачу верује да је управо он и покренуо екипу која је после његових поена повела и заплесала по терену.
Није Никола Јовић био најбољи појединац на мечу Мајамија и Портланда, али дефинитивно је имао најбољу енергију која је помогла његовим саиграчима да се пробуде у важном тренутку.
Српски кошаркаш био је суспендован на једну утакмицу због туче која је избила у мечу Мајамија и Њу Орлеанса, у којој није учествоао већ је желео да заштити играче, али вратио се у пуном сјају.
Током првог полувремена кошаркаши Мајамија константно су били у заостатку, али онда је дошла трећа деоница у којој је Јовић постигао осам поена и тако начео прокрет.

„Управо сте изгубили од српског Терминатора“, написао је један навијач Мајамија екипи Портланда.

Никола је најпре дао две тројке, а затим је после његовог шута за два поена Мајами направио серију после које је први пут на мечу повео.
До краја је Јовић остао на осам поена, томе је додао два скока, али очигледно је у овом мечу пружио много више од поена.
Допринео је талентовани српски кошаркаш и у одбрани, био је брз и поново је заслужео скренуо пажњу на себе.
Мајами је на крају славио резултатом 106:96, најбољи поједнац био је Џими Батлер са 22 поена, четири скока и девет асистенција, док је у тиму Портланда најбољу партију приказао Анферни Симонс који је постигао 26 поена.
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2024
СПОРТ
Богдан блистао и ушао у одабрано друштво – Србин међу најбољима у НБА
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала