- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Какав отац – такав син: Новак тренирао и гледао у своју копију /видео/

© AFP 2023 / MARCO BERTORELLOНовак и Стефан Ђоковић
Новак и Стефан Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, допутовао је у Сједињене Америчке Државе заједно са породицом, а током једног тренинга пред Мастерс у Индијан Велс на терену поред српског аса био је његов син Стефан чији ударци све више личе на оне какве изводи први рекет планете. Осим на терену Стефан је са Новаком био и у теретани.
Током припрема за Индијан Велс, Новаку Ђоковићу помаже и то што има више времена за породицу па су тако његова деца Тара и Стефан стално са њим током тренинга.
Док је Тара била у центру пажње, Стефан је био фокусиран на тенис, па је тако настао емотивни снимак њега и Новака у Лос Анђелесу.
Први рекет света тренирао је на једном терену, а на другом, поред Новаковог, био је Стефан који је размењивао ударце са својим вршњаком. На моменте се чинило да се Новак само смањио јер су Стефанови ударци личили на очеве.
Осим што су заједно били на терену, Новак и Стефан вежбали су и у теретани. Први рекет света поделио је снимак на ком су он и његов син са Марком Паникијем радили одређене вежбе за баланс.
Стефан је као и увек деловао озбиљно и сконцентрисано и упијао је сваки очев коментар и савет.
Српски ас имао је паузу после пораза у полуфиналу Аустралијан опена па је тако Индијан Велс тек његов други турнир од почетка сезоне. Новак ће на овом Мастерсу играти први пут после пет година.
Турнир у Индијан Велсу почиње шестог марта, а с обзиром да је Новак „поранио“ искористио је свој боравак да се посвети и студентима на универзитету „УЦЛА“ као и да ужива у фудбалској утакмици Галаксија.
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2024
СПОРТ
Рубљов због инцидента дисквалификован у Дубаију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала