- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли је „нула“ у Кнежевини означила крај љубави – Мбапе „побегао“ код маме /фото, видео/

© AP Photo / Daniel ColeКилијан Мбапе
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
Пратите нас
У премијерном мечу 24. кола Лиге 1 Монако и Пари Сен Жермен одиграли су без голова, а сусрет је обележила измена Килијана Мбапеа већ на полувремену, да би он после тога одлучио да ескивира своје саиграче и отишао је у ложу код своје маме, која је уједно и његов аегент.
У јеку прича о томе да је „готово“, да је љубав пукла и да је дошао крај, односно да брзоноги Француз каријеру наставља на лето у Реал Мадриду, догодила се нова рана измена Луиса Енрикеа.
Према писању француских и светских медија, Пари Сен Жермен се полако, али сигурно, припрема за живот без прве звезде Килијана Мбапеа.
У првом нерешеном исходу Монака и ПСЖ-а, без голова у Кнежевини још од 2015. године Мбапе је на терену деловао индиспонирано, што најбоље потврђују његови бројни промашаји.
Бредли Баркола који би по свој прилици требало да буде наследник Мбапеа на тој позицији левог крила, ушао је у игру у 39. минуту уместо повређеног Марка Асенсија, док је један незгодан ударац приликом једном трка добио и Мбапе.
Ипак, нема потврде да је разлог за измену била лакша повреда, већ је тренер Парижана Луис Енрике одлучио, баш као и против Рена, да пре времена изведе из игре прву звезду „светаца“, која ће по свој прилици каријеру наставити у Мадриду.
Уместо Мбапеа шансу је добио Коло Муани, али то ништа није променило јер су мреже до краја сусрета мировале.
Мбапе се одлично забављао после измене. Прво је телефонирао, затим је приликом проласка кроз атлетску стазу како би се пробио до ложе, где је седела његова мајка Фејза Ламари, сликао селфије са навијачима, није отишао да седи са саиграчима, већ се на крају се скрасио поред мајке.
Био је то повод за велики број медија да почну да пишу да је то „крај љубави“ између ПСЖ-а и Килијана, који је током недеље био на вечери са председником државе Емануелом Макроном, заједно са пребогатим власницима из Катара који држе славни француски клуб.
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2024
СПОРТ
Какве везе Погбина суспензија има са једним Србином?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала