- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Капитен Војводине одстрањен из тима јер је гледао Партизан

© AFP 2023 / CRISTINA QUICLERФилип Малбашић
Филип Малбашић - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2024
Пратите нас
Филип Малбашић, фудбалер Војводине, одстрањен је из тима јер је у четвртак гледао евролигашки меч Партизана и Ефеса у Арени.
Невероватна ситуација догодила се српском фудбалеру Филипу Малбашићу који је са сином био на утакмици Партизана и Ефеса, а два дана касније склоњен је из тима, и то упркос томе што је био капитен Војводине.
Новосадски клуб није задовољан партијама Малбашића у претходном периоду, али је присуство на мечу у Арени био шлаг на торту.
У последњим утакмицама српски фудбалер углавном је био резервиста, а против Јавора није био ни у протоколу, па је тако постало јасно да Војводина више не рачуна на њега.
Да је вест о којој брује српски медији заиста тачна, колико год била невероватно, потврдио је спортски директор „лала“ Марко Јовановић.
Он је у кратком разговору за новосадски „Дневник“ истекао да Малбашић не може више да тренира са остатаком екипе, док не буде решен његов случај.
„На кошаркашкој утакмици Евролиге између Партизана и Ефеса у Београду, пружио је подршку београдском клубу у његовим обележјима. Због тога смо га одстранили и нема право ни да тренира са нашом екипи. Видећемо још током наредних дана да ли и какви ће даљи потези да уследе“, рекао је Марко Јовановић.
Ђани Инфантино, председник ФИФА - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
СПОРТ
Председник ФИФА: „Црвени картон – плавом картону“

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала