- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пораз иницирао претње смрћу – Рунеова мајка открила с чим се суочава Данац

© AP Photo / Michel EulerХолгер Руне
Холгер Руне - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
Пратите нас
Дански тенис Холгер Руне изгубио је у полуфиналу Акапулка од Каспера Руда, и ништа ту не би било чудно да нису уследиле језиве претње смрћу од стране револтираних навијача. С чим се суочио Руне, открила је његова мајка Анеке, која је објавила шокантну поруку која је стигла њеном сину.
И заиста су језиви садржаји у којима анонимни навијач прети Рунеу због пораза, а у својој поруци помиње нож и убадање у врат, као лекцију свима који изгубе меч.
Очигледно је да се ради о некоме ко се кладио да ће Руне победити Руда и пласирати се у финале Акапулка, а како се то није догодило јер је Норвежанин славио против Данца после преокрета – 3:6, 6:3, 6:4, фрустрација и бес надјачали су здрав разум, што је резултирало језивом претњом смрћу.
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
СПОРТ
Лас Вегас сведок најскљупег меча у историји – Надалу и Алкарасу по милион „у џеп“
Присебност је сачувала Рунеова мајка Анеке, која је објавила језиву поруку упућену њеном сину, да би затим одговорила „храбром“ навијачу.
„Уколико неко познаје овог идиота или има његову мејл адресу с које је дошла порука, замолићу вас да му кажете да је претња смрћу противзаконита. Можда ће се суочити с тешком казном због тога“, написала је на друштвеним мрежама Анеке.
Холгер Руне је тренутно седми на најновијој АТП ранг-листи са 3,720 бодова, док је Норвежанин Каспер Руд девети и забележио је скок од две позиције и вратио се у Топ 10.
Новак Ђоковић је упркос губитку од 180 бодова због тога што није бранио бодове на турниру у Дубаију, и даље први рекет света и остаће тамо најмање до 8. априла.
НОвак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
СПОРТ
Новак не игра, губи поене – али је и даље недодирљив!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала