- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдановић говорио о Партизану: „Потребан је Евролиги и кошарци“

© AP Photo / Hakim Wright Sr.Богдан Богдановић
Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2024
Пратите нас
Српски репрезентативац Богдан Богдановић рекао је да жели да види Партизан на Фајнал фору Евролиге.
Богдановић је део црно-белих био од 2010. до 2014. године и за то време четири пута освојио првенство Србије, два пута Куп Кораћа и два пута Јадранску лигу.
У разговору за сајт Евролиге истакао је колико је важно што су се црно-бели вратили у друштво најбољих и већ другу везану годину су део елите, а дотакао се и јединственог искуства у Штарк арени.
„Волим што се Партизан вратио у Евролигу. Мислим да је Евролиги то потребно, кошарци је то потребно. То је тако јединствено место за играње, амбијент и све остало. Када чујете и видите момке који тамо играју све видите, а када оду из Партизана, њихови коментари су све што треба да знате. Партизан мора мало да подигне ниво игре мало ако жели да игра на Фајнал фору. Сада су десети или се боре за десето место, али заиста желим то да видим", изјавио је Богдановић за Евролига ТВ.
Дао је Богдановић и своје мишљење о рокади на клупи Фенербахчеа, још једног свог бишег клуба који наступа у Евролиги, на којој је Димитриса Итудиса заменио Шарунас Јасикевичијус.
„Сваки пут када ми је током каријере долазио нови тренер у клуб, то је увек било позитивно за тим јер ту увек има реакције играча. Мислим да је Шарас искусан, ово је његов други тим у Евролиги, он дефинитивно другачије води екипу, волим начин на који он тренира, како играју… Мислим да могу да играју брже, много брже, али он ће то достићи", закључио је Богдановић.
Гол на хокејашкој утакмици СКА и Локомотиве - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2024
СПОРТ
Магија руског чаробњака на леду /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала