- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кључне поруке Путина у седам кратких видеа

© Sputnik / Gavriil Grigorov / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2024
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин дао је интервјуу Дмитрију Кисељову, генералном директору агенције „Русија севодња“ чији је део Спутњик. Руски председник је у интервјуу дао оцену најактуелнијих догађаја у свету.
Говорећи о спремности за преговоре о Украјини, Путин је рекао: „Да, спремни смо, али само за преговоре који нису засновани на некаквим жељама након употребе психоактивних супстанци“.
О страним војницима у Украјини: „Ни енглеске, ни америчке ракете не мењају ситуацију на бојном пољу... То не мења ток борбених дејстава и последица које неминовно настају за супротну страну“.
О могућности нуклеарног рата: „Не значи да су они спремни да сутра покрену нуклеарни рат. Ако пожеле... Ми смо спремни“.
О Трампу и Бајдену: „Трамп ми је у једном разговору рекао: Да ли желиш да Успавани Џо победи – извините што говорим као и он, само га цитирам?“
О разговору са Западом: „Не желим ово да кажем, али не верујем никоме. Али нама су потребне гаранције. А гаранције морају бити прописане“.
О току борбених дејстава у зони специјалне војне операције.
О западним елитама: „Они су навикли да вековима пуне своје стомаке људским месом, а џепове новцем. Али морају да схвате да се бал вампира завршава“.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2024
РУСИЈА
Путин: Када ми је Јељцин предложио да се кандидујем за председника, рекао сам да нисам спреман
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала