- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Запаљени струјомер изазвао експлозије бојлера и пожар у згради у Чачку, станари евакуисани

© Sputnik / Лола ЂорђевићВатрогасац
Ватрогасац - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2024
Пратите нас
У стамбеној вишеспратници у Чачку синоћ је избио пожар, који је начинио материјалну штету и од чијег дима су три особе потражиле лекарску помоћ. У Електродистибуцији Србије речено је Танјугу да је до пожара дошло на унутрашњим инсталацијама у згради.
Пожар је избио око 22.30 и, према речима станара, изазвала га је вода која се из једног стана сливала до ормара са осигурачима и електроинсталацијама, услед чега је дошло до кратког споја.
Хаварија је, такође, изазвала кварове, а како кажу станари, и праве експлозије у бојлерима станова од другог до последњег, шестог спрата.
„Сви смо преплашено излетели из својих станова, успели смо да се сакријемо на једну терасу док нису дошли ватрогасци који су нас евакуисали“, кажу станари зграде.
На лице места интервенисали су три ватрогасца-спасиоца са једним ватрогасним возилом, а три особе су превежене у чачанску Општу болницу.
„Три особе су због удисања дима потражиле лекарску помоћ. Они су након терапије и опсервације пуштени на кућно лечење“, потврђено је из ове здравствене установе.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала