- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кошаркаш Звезде доживео потрес мозга – Бразилац задржан у болници

© Sputnik / Лола ЂорђевићЈаго Матеус дос Сантос
Јаго Матеус дос Сантос - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2024
Пратите нас
Јаго Дос Сантос, кошаркаш Црвене звезде, доживео је лакши потрес мозга и тешку повреду синусне кости на мечу против Макабија. Звездиног Бразилца лактом је у самој завршници меча ударио Бонзи Колсон.
Страшна сцена догодила се у Београду када је Јаго Дос Сантос примио жесток ударац од Бонзија Колсона, а све је завршено са тешким последицама.
О стању повреде Бразилца Звезда је јавност обавестила саопштењем које је објављено пре поноћи.
„КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је наш играч Јаго Дос Сантос задобио повреду по типу импресивне фрактуре предњег зида фронталног синуса, као и лакши потрес мозга, и то као последицу ударца од стране противничког играча лактом у пределу чела. Након хитно спроведене дијагностике и прегледа неурохирурга и ОРЛ специјалисте, Јаго Дос Сантос је задржан у КБЦ Земун на обсервацији током ноћи. Овакав тип повреде обично захтева оперативно лечење које је у разматрању. КК Црвена звезда Меридианбет ће о даљем стању, као и прогнози лечења и опоравка Јага Дос Сантоса накнадно обавестити јавност2, пише у саопштењу.
Ова ситуација за црвено-беле најмање је тешка због даљег такмичења у Евролиги где је Звезда изгубила шансе за Топ 10. Највећи проблем је озбиљност повреде, као и то да Јаго није једини одсутни играч.
Против Макабија није могао да игра ни Немања Недовић, док је већ дуже време због повреде колена одсутан млади Никола Топић.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2024
СПОРТ
Моћни Данил је у полуфиналу – Рус очитао лекцију Данцу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала