- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Влаховић се наљутио и зарадио црвени картон: Јувентус тоне – а Србин поново мора на паузу

© AP Photo / Marco AlpozziДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
Пратите нас
Душан Влаховић, српски фудбалер, вратио се на терен против Ђенове, после пропуштеног меча претходног кола, али ће сада морати на нову паузу јер је зарадио црвени картон и то за само десетак секунди. Репрезентативац Србије није био задовољан одлуком судије, а његови приговор и љутња кажњени су са два жута картона.
У проблему је екипа Јувентуса која у последњих осам утакмица није уписала победу па се тако сада „дрма“ и друго место на табели Серије А. Додатни проблем за „стару даму“ је и тај што против Лација неће моћи да рачуна на Душана Влаховића.
Српски нападач у изузетној је форми у последње време, али је најпре пропустио сусрет са Аталантом, а онда је против Ђенове на самом крају меча реаговао бурно.
Резултат је био нерешен, без голова, играо се 93. минут, а судија је свирао фаул после контакта Влаховића и Мартинеса. Српког нападача је то наљутило,па је тако ушао у расправу са судијом који га је казнио жутим картоном.
Десетак секунди касније, Душан је наставио да се љути, шутнуо је лопту, а судија је извадио и други картон који је значио да српски фудбалер мора да напусти терен.
Фудбалери Јувентуса и Ђенове на крају су ремизирали 0:0, а Влаховић је ускратио тим за своје присуство на терену против Лација.
Карлос Алкарас и Јаник Синер - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
СПОРТ
Алкарас применио „тајну“ тактику и прекинуо историјски низ Италијана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала