- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Стиже наставак „Калканских кругова“: Финална борба за Забран

© Фото : Спутњику уступила кућа Фајрфлај продакшнСтиже наставак „Калканских кругова“: Финална борба за Забран
Стиже наставак „Калканских кругова“: Финална борба за Забран - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
Пратите нас
Након великог успеха које су постигле претходне две сезоне телевизијске серије „Калкански кругови“, екипа на челу са креатором и сценаристом Ђорђем Милосављевићем доноси пред публику последњих десет епизода са разрешењем мистериозне приче о Забрану.
Премијерно од 30.марта суботом и недељом од 21час на каналу „Суперстар ТВ“, прича „Калканских кругова“ се заокружује, уз много напетих преокрета о коначном затварању калканских кругова.
Трећа сезона „Калканских кругова“ последњи је кадар који је снимио Жарко Лаушевић.
Поред њега играју Војин Ћетковић, Нина Јанковић, Паулина Манов, Ивана Зечевић, Небојша Дугалић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Марко Гверо и други.
У Дол стиже моћни Мирослав Спасић и окупља групу истомишљеника са којима жели да присвоји Забран и искористи његове моћи.
Миона се удружује са Велибором и осталим становницима како би заштитила магични простор Дола од досад најотровније претње по његов опстанак.
Мистериозна погибија предузетнице покреће лавину нових питања на која сви траже договор. За то време тајна очинства малог Гаврила се открива што ће довести у сукоб две породице,а Стефана и Миланку ставити пред животни избор.
© Фото : Спутњику уступила кућа Фајрфлај продакшнЖарко Лаушевић свој последњи кадар снимио у серији "Калкански кругови"
Жарко Лаушевић свој последњи кадар снимио у серији Калкански кругови - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
Жарко Лаушевић свој последњи кадар снимио у серији "Калкански кругови"
И мада је борба против Спасића успешна, Велибор верује да је Забран још увек незаштићен, те да као такав може поново привући неког ко би желео да га искористи…
Магдалена је очигледно била погрешно изабрана чуварка, тако да је сад време да се пронађе она права, која ће бити наследница митске Баба Губе. Време је да се калкански кругови коначно затворе.
Редитељи су Милан Караџић и Гордан Матић, директор фотографије је Душан Ивановић, композитор Марко Матовић, костимографкиња Драгица Лаушевић, а сценографкиња Јована Радојевић.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала