- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Време данас: Претежно сунчано, до 16 степени

© Sputnik / Спутњик СрбијаВременска прогноза
Временска прогноза - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2024
Пратите нас
Временска прогноза за среду, 20. март 2024.

Време у Србији

У Србији ујутру слаб приземни мраз, а током дана претежно сунчано време, понегде уз умерену облачност.
Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак северозападни, увече у слабљењу и скретању на западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 4 степена, а највиша од 11 до 16 степени.

Време у Београду

У Београду након јутарњег слабог приземног мраза, током дана претежно сунчано. Ветар слаб, северозападни, увече у скретању на западни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 2 степена, а највиша око 14 степени.

Време наредних дана

Према прогнози за наредних седам дана, у четвртак ујутру очекује се слаб приземни мраз, а током дана биће претежно сунчано уз малу до умерену облачност. У петак ће доћи до пролазног наоблачења које ће понегде условити краткотрајну кишу или пљусак.
За викенд променљиво са дужим сунчаним интервалима и топло, у суботу тек понегде у брдско-планинским пределима, а у недељу на северу и западу Србије локална појава краткотрајне, слабе кише.
У понедељак јаче наоблачење са кишом, на планинама са снегом уз пад температуре. У уторак у већини крајева очекује се суво време, уз разведравање, а киша је могућа на југу и југоистоку Србије. У среду ће бити претежно сунчано.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала