- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Београдско „Зеленило“: Нападач ланцем тукао четворицу радника док су орезивали стабла

© Sputnik / Лола ЂорђевићВозило Хитне помоћи на улици
Возило Хитне помоћи на улици - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2024
Пратите нас
Радници београдског "Зеленила" физички су нападнути током орезивања стабала, саопштило је ово јавно комунално предузеће. Наводе да је нападач запослене у "Зеленилу" вређао на националној и верској основи, као и да им је нанео ударце рукама и ланцем по глави и очима.
Четворица радника "Зеленила Београд" физички су нападнута у Мутаповoj улици, код бројева 11 и 13, приликом обављања редовних активности на орезивању стабала, чије су гране биле нагнуте на кров једног објекта, саопштило је то јавно комунално предузеће.
"Учинилац је прво вербално насрнуо на колеге који су уклањале претходно орезане гране са улице, вређајући их по верској и националној основи, да би на њих насрнуо и физички, најпре рукама, наневши им ударце у пределу главе, а затим је отишао и вратио се са ланцем којим је ударио возача у пределу ока", наводи се у саопштењу.
Колеге су позвале полицију и хитну помоћ, које су одмах изашле по позиву.
Саопштено је да је у току увиђај и указивање медицинске помоћи повређеним колегама.
"ЈКП 'Зеленило Београд' поново апелује на суграђане да поштују запослене у јавним комуналним предузећима који, у свим временским приликама и сваког дана у години, вредно раде на томе да наш Београд буде лепши и уређенији. Наглашавамо да ће ЈКП 'Зеленило Београд' увек стати у заштиту својих запослених и максимално сарађивати са надлежним органима у расветљавању оваквих и сличних догађаја", истиче се у саопштењу.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала