- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пилић за Спутњик открива разлог растанка Ђоковића и Иванишевића /видео/

© Sputnik / Лола Ђорђевић Биши тренер Новака Ђоковића, Никола Пилић
 Биши тренер Новака Ђоковића, Никола Пилић - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2024
Пратите нас
Никола Пилић, легендарни тениски тренер, рекао је за Спутњик да раскид сарадње Новака Ђоковића и Горана Иванишевића може да значи и обострано засићење.
@sputnik.srbija @Sputnik Србија Легендарни хрватски тениски стручњак Никола Пилић који тренутно борави у Београду због документарног филма „Никола Пилић – легенда“ , причао је о величини најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића, и том приликом „сломиле“ су га емоције – заплакао је #nikolapilic #pilić #djokovic #novak #novakdjokovic #tenis #sputnjiksport ♬ original sound - Sputnik Србија
Пилић борави у Београду где ће бити премијерно приказан документарни филм о његовом животу, а једна од личности која је обележила његову каријеру је и Ђоковић.
@sputnik.srbija @Sputnik Србија Никола Пилић, легендарни тениски тренер, рекао је за Спутњик да раскид сарадње Новака Ђоковића и Горана Иванишевића може да значи и обострано засићење #nikolapilic #pilić #djokovic #novak #novakdjokovic #ivanisevic #tenis #sputnjiksport ♬ original sound - Sputnik Србија
Ипак, иако Новака познаје 25 година, није сигуран шта се налази у његовој глави када је у питању избор новог тренера.
Никола Пилић - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2024
СПОРТ
Легендарни Ники заплакао у срцу Београда због Новака: „Прихватили смо га као сина“ /видео/
„Можда су се Иванишевић и Ђоковић заситили. Не могу претпоставити ко би могао бити нови тренер, али то је у спорту нормално, врло је ретко да се неко задржи десет година са истим тренером“, почео је Пилић за Спутњик.
Нови тренер – енигма!
„Не знам које би то име било, али мора бирати некога према коме ће имати поштовање као према тренеру“, додао је Пилић.
Како је навео, нема информацију о томе ко би могао бити нови Ђоковићев тренер.
„Нити сам хтео да имам информацију нити да кажем нешто. Не знам, али знам да је Новак 2023. године имао изузетно успешну сезону, једну од најбољих свих времена, ако узмете Аустралијан опен, Рим, Париз, финале Вимблдона, УС Опен... То су невероватни успеси“.
Пилић је констатовао да су два рекорда необорива.
„То је број Новакових недеља на првом месту АТП листе, а уз то и број Надалових трофеја на Ролан Гаросу. Рекорди за сва времена“, закључио је Пилић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала