- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новаков „ритерн“ знатижељним Хрватима

© SputnikНовак Ђоковић поздравља волонтере на Београд опену
Новак Ђоковић поздравља волонтере на Београд опену - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић у родном Београду „бруси форму“ за Мастерс у Монте Карлу. Како је у центру пажње његов растанак са Гораном Иванишевићем, тако су хрватски новинари стигли у престоницу Србије да би директно питали првог играча планете зашто је окончана вишегодишња сарадња. Ипак, остали су ускраћени за одговор, јер ми је Ђоковић културно рекао „не“.
Новинари „Слободне Далмације“ стигли боравили су у четвртак на отвореном тренингу Новака Ђоковића у Београду, где се најбољи тенисер свих времена дружио и сликао са бројним малишанима који су дошли да виде уживо свог идола.
Било је и оних који су јурили причу, изјаву, ексклузиву, а међу њима и колеге из Хрватске којима је битно због чега су раскинули сарадњу Ђоковић и њихов земљак и легенда Горан Иванишевић.
„Не могу сад ништа да коментаришем, жао ми је што ти нећу дати оно што тражиш, али хвала што сте дошли. Добродошли сте да останете ту, али Горан и ја смо завршили сарадњу. Видели сте објаву, тако да....“ рекао је Ђоковић, чије је речи пренео Спортклуб.
Иначе, Новак Ђоковић ће у четвртак увече бити специјални гост на 71. Мартовском фестивалу“ у Београду, на премијери филма о једном од његових тениских учитеља Николе Никија Пилића. Управо је чувени хрватски стручњак Пилић говорио о сарадњи и величини Новака Ђоковића, како људској, тако и играчкој, а на крају су га обузеле емоције и расплакао се пред камерама и бројним новинарским екипама.
Новак ће бити отворен за давање изјава припадницима „седме силе“.
Никола Пилић - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2024
СПОРТ
Легендарни Ники заплакао у срцу Београда због Новака: „Прихватили смо га као сина“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала