- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал је поново одустао: „Немате појма колико ми је тешко!“

© AFP 2023 / KENZO TRIBOUILLARD Рафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2024
Пратите нас
Рафаел Надал, један од најбољих тенисера свих времена, одустао је од наступа у Монте Карлу.
Иако је било очекивано да заигра у Монте Карлу, ни сада се неће наћи на терену.
„Поздрав свима! Ово су тешка времена за мене спортски гледано. Нажалост, обавештавам вас да нећу играти у Монте Карлу. Моје тело ми једноставно не дозвољава. Чак и ако вредно радим и сваки дан улажем максималан напор са свом вољом да играм и поново се такмичим на турнирима који су за мене били веома важни, истина је да данас не могу да играм. Немате појма колико ми је тешко што не могу да будем део тих догађаја. Једино што могу да урадим је да прихватим ситуацију и покушам да гледам у непосредну будућност, задржавајући узбуђење и вољу за игром како бих пружио шансу да ствари крену на боље. Још једном хвала свима, као и увек, на подршци и најлепшим жељама!“
Како је раније пренео шпански „Спорт.ес“ Надал се мучи са повредом леђа због чега му следи пауза од шест недеља што значи да би поред Монте Карла могао да пропусти и турнир у Барселони.
Потенцијално би „краљ шљаке“ могао да се врати на мастерсу у Риму где би се припремао за Ролан Гарос, који му је главни циљ ове сезоне, поред Олимпијских игара.
Надал је ове сезоне играо само на турниру у Бризбејну после чега је требало да игра на Аустралијан опену, али се није осетио спремно.
Претходно је прослављени шпански тенисер направио паузу од годину дана јер је на Аустралијан опену 2023. године повредио кук после чега му је уследио дугачак опоравак. У обраћању медијима прошле године најавио је да ће ово бити његова последња сезона у каријери.
Тристан Вукчевић - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2024
СПОРТ
Тристан добио један од најтежих задатака у НБА – па звао саиграча из Партизана да тражи помоћ
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала