- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић проговорио о Зимоњићу: „Ново, освежавајуће – причаћемо“

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2024
Пратите нас
Најбољи тенисер у историји Новак Ђоковић дао је интервју за реномирани Екип у ком је говорио о разлозима растанка са Гораном Иванишевићем, али и о сарадњи са Ненадом Зимоњићем.
Новак у Монте Карлу ради са Зимоњићем, па се спекулише да би управо он могао да попуни упражњену позицију и за наредни период.
Ево шта о свему каже Новак.
„Ненад је дуго мој пријатељ. Знам га од младости, био ми је капитен у Дејвис куп репрезентацији. Освојили смо АТП куп заједно 2020. и увек имали добру комуникацију. Свиђа ми се како размишља о тенису, како проматра моју игру и ону од других тенисера. Увек ми је помагао, био као ментор, старији брат...Увек смо имали ту везу. Био сам у Београду када сам почео да тренирам на шљаци и питао га да ли постоји шанса да буде у Монаку, на шта је он пристао. То је базирано на нашој старој вези, причаћемо опет о томе на крају турнира. За сада, било је уживање као и увек. Нешто ново и освежавајуће", додао је Ђоковић.
Говорио је и о растанку са Гораном Иванишевићем после петогодишње сарадње.
„Сумирао је он то добро. Обојица смо осећали да смо дали све тој вези. Било је време за промену, једноставно је. Остаје мој и пријатељ моје породице, један од најутицајнијих тренера у историји овог спорта. Резултати говоре за себе", рекао је Ђоковић.
Новак је раније истакао да би Александар Зверев могао да освоји Ролан Гарос, да је Карлос Алкарас фаворит да има најбољу сезону на шљаци, као и да се нада барем полуфиналу у Монте Карлу.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала