- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Оцу осумњиченог за убиство Данке Илић одређен притвор

CC0 / rawpixel.com / Полиција
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2024
Пратите нас
Оцу осумњиченог за убиство Данке Илић, Р.Д. одређен је притвор у трајању до 30 дана, саопштило је данас Више јавно тужилаштво у Зајечару.
Он је у поподневним часовима, у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару доведен са кривичном пријавом Полицијске управе у Бору, за кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела из чл. 333. ст. 3. у вези ст. 1. КЗ
Осумњичени се бранио ћутањем, саопштило је Више јавно тужилаштво у Зајечару, пренео је Танјуг.
Судији за претходни поступак Вишег суда у Зајечару предложено је одређивање притвора у трајању до 30 дана, због постојања околности које указују да ће уништити, сакрити или изменити доказе или трагове кривичног дела тешко убиство из чл. 114. ст. 1. тач. 9. КЗ који се води пред овим тужилаштвом, те да ће ометати поступак утицањем на сведоке који ће бити испитани у поступку.
Више јавно тужилаштво у Зајечару саопштило је такође да је донело наредбу за обдукцију Д.Д, који је данас, у раним јутарњим часовима преминуо у Полицијској управи у Бору.
Обдукција је поверена Институту за судску медицину у Београду. Такође је дат налог да се прикупе сва потребна обавештења у вези смрти сада покојног Д.Д., саопштило је Више јавно тужилаштво у Зајечару.
Настављена потрага за телом Данке Илић. - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2024
ДРУШТВО
Наставља се потрага за телом Данке Илић — претражено пола трасе Лазаревог кањона, проверава се јама
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала