- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан и Валенсија играју у Милојевићеву част

© Фото : АБА лига / Мега / Ивица ВеселиновДејан Милојевић
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2024
Пратите нас
Легенде Партизана и Валенсије поново излазе на паркет! После првог дуела који је у Шпанији одигран уочи утакмице 15. кола Евролиге, црно-бели ће у петак бити домаћини легендама Валенсије у Београдској арени. Све у част преминулог Дејана Милојевића.
Дејан Милојевић је играо и за Партизан и за Валенсију, а кошаркашки ветерани црно-белих ће утакмицу играти у репликама дресова из сезоне 2004/05 када је Милојевић поставио свој чувени рекорд од 35 поена, 14 скокова и три асистенције уз индекс корисности 55 против Олимпијакоса.
Утакмица почиње од 17 часова, док се улази отварају од 16.30. За овај меч важиће улазнице за утакмицу првих тимова Партизана и Валенсије који је на програму истог дана од 20.30.
После дуела ветерана, гледаоци ће из безбедносних разлога напустити дворану како би се обавио још један контрадиверзиони преглед пре отварања улаза за евролигашку утакмицу.
У дресу Партизана, на паркету Арене ће се поново наћи: Тоза Зоркић, Владимир Петровић, Александар Рашић, Миленко Тепић, Новица Величковић, Урош Трипковић, Предраг Шупут, Саша Павловић, Лука Богдановић, Владимир Мицов, Коста Перовић, Бранко Синђелић, Дејан Боровњак и Ратко Варда док ће их са клупе предводити Мишко Марић.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Андрија Живковић - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2024
СПОРТ
Андрија је херој у Грчкој – али такав је потребан и Србији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала