- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Како је Барак Бахар олакшао живот Црвеној звезди

© Sputnik / Лола ЂорђевићБарак Бахар
Барак Бахар - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2024
Пратите нас
Израелски стручњак Барак Бахар који је напустио Црвену звезду после изузетно неуспешно обављеног посла, каријеру ће наставити у клубу из ког је стигао у Србију – Макаби Хаифи. Две стране постигле су договор о двогодишњој сарадњи, која ће стартовати на крају сезоне, тачније у јуну.
А шта то значи за Црвену звезду, која је пажљиво пратила и ослушкивала шта ради њен бивши тренер који је остао на платном списку. Црвено-бели били су дужни да исплаћају Бараку Бахару плату до краја, раније договореног уговора, или док он не пронађе нови ангажман.
Како се, према писању израелских медија, Барак Бахар све договорио са Макаби Хаифом из које је стигао у Љутице Богдана, тако је постало јасно да црвено-бели од јуна месеца више неће имати обавезу да плаћају човека који је успео да буде други на полусезони иза Партизана и завршио је причу у Европи на последњем месту, иза Манчестер ситија, Лајпцига и Јанг Бојса.
Макаби Хаифу ће до краја сезоне водити актуелни стратег Масаи Дага, а њега ће на крају наследити Бахар који је са Макабијем бележио најбоље резултате у тренерској каријери, остваривши чак и победу над Јувентусом у Лиги шампиона.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2024
СПОРТ
Арапи „окитили“ Митровића златом у Београду – „Морам да је пољубим“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала