- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шок под Багдалом – „дављеник“ отерао главнокомандујућег

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалске лопте
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
Пратите нас
Пораз Напретка из Крушевца од последњепласираног Радника на свом терену у последњем, 30. колу Супперлиге, изазвао је тектонски потрес под Багдалом. Тренер Владимир Гаћиновић поднео је неопозиву оставку, због како је рекао, бруке и срамота која се односи на приказану игру његовог тима.
Успео је Гаћиновић из зоне испадања да „довуче“ чак до плеј-офа Суперлиге Напредак. Успео је да сруши и Партизан у Хумској, извојевао је велике и важне победе, али није могао да пређе преко пораза од „дављеника“ и тима који је закуцан за дно табеле са само 17 бодова уз гол-разлику -22!
Напредак је пред својим навијачима, под Багдалом, пао без „испаљеног метка“, док су голове за тим из Сурдулице постигли Хајдаревић у 12. минуту, односно Дуроњић два минута пре истека регуларних 90 минута.
Темпераментни шеф стручног штаба, иначе отац повременог репрезентативца Мијата Гаћиновића, био је толико разочаран, да је по завршетку сусрета 30. кола одлучио да напусти екипу.
„Оно што смо данас презентовали публици у Крушевцу, је брука и срамота. Очекивао сам да не будемо у пуном ритму, јер игачи знају да се утакмице не добијају у недељу, него осталим данима. Е, па сваког од тих дана ми смо изгубили меч. Све то из неких разлога, о којима не бих причао тренутно. Нисмо заслужили боље. Себе сматрам главнокомандујућим и моја одговорност је такође ту. Ако је неко у клубу задовољан плеј-офом, ја нисам. Имам пуно веће амбиције од оних које тренутно напредак има. Ово не личи на мој тим. Радник је заслужио да нас са више разлике победи због недисциплине и неодговорности у игри. Очигледно је да су се неки играчи задовољили ситним амбицијама. Све добро су фудбалери сами крваво изборили, овај меч то не мења, али да се све то руши на овакав начин је недопустиво. Требало би да нас је срамота због крушевачке публике која ово није заслужила“, истакао је Гаћиновић.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Бајер Леверкузен - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Нема више „Неверкузена“ – „триплета“ на талону и савршен сценарио за филм!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала