- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

У Црној Гори променљиво облачно с тучом!

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалске лопте
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
Пратите нас
У Црној Гори постала је опасна пракса да пре, у току, или после готово сваког фудбалског меча дође до туче. Севају песнице, штангле, лете чаше и флаше, а извештаји о томе могу се, нажалост, читати као што добијате извештај о временској прогнози – краткорочној или дугорочној.
Па би, то могло да звучи овако – у Црној Гори променљиво облачно с тучом...
После нереда у режији навијача Сутјеске из Никшића уочи утакмице 30. кола фудбалске лиге Црне Горе против Арсенала у Тивту, када су „Војводе“ гађале чашама и флашама, чак и бициклом госте једног локала, да би туча била и у ложи стадиона, сада је избила туча у режији фудбалера Бокеља и Кома.
Према писању црногорских Вијести, донедавни лидер друге лиге Црне Горе, изгубио је у Котору минималним резултатом од Кома и то касним голом Владимира Перишића у дубокој судијској надокнади.
Није се на томе завршило, јер је уследило и „треће полувреме“, с обзиром на то да је испред свлачионица избила туча фудбалера два тима.
Како су известиле Вијести избио је општи хаос, уследила је размена удараца песницама, „радили“ су чак и кишобрани, те је на поду завршио један од званичника домаћег тима.
Тако је ефектан гол, односно лоб ударац Владимира Перишића у четвртом минуту судијске надокнаде за победу Кома у Котору над Бокељом, остао у сенци опште туче.
И зато, у Црној Гори променљиво облачно с тучом... Ваљда ће облаке заменити сунце, и да ће људи задужени за безбедност успети да реше горући проблем црногорског фудбала, па ћемо уместо о тучи и немилим сценама читати извештаје о дриблинзима и лепим головима.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
СПОРТ
Новак „громовник“ тренирао на Кошутњаку /видео/
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2024
СПОРТ
Навијачи направили хаос у Тивту: Људе гађали чашама, флашама – али и бициклом /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала