- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак „громовник“ тренирао на Кошутњаку /видео/

© Sputnik / Тамара РанковићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света свих времена, вратио се у Београд и тренирао је у Кошутњаку под будним оком Ненада Зимоњића, баш као што је био случај пред пут на Мастерс у Монте Карлу, док је после тога „скокнуо“ до Мадрида по рекордни пети „Лаурес“, намењен најбољем спортисти планете за 2023. годину.
Новак Ђоковић их сада има исто колико и доскорашњи рекордер Швајцарац Роџер Федерер.
Српски тениски ас одлучио је да припреме за поход на Рим обави на Кошутњаку, месту где је брусио форму за турнир у Кнежевини.
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
СПОРТ
Хиро је херој, а Јовић фантастичан – шок у Бостону уз рекорд Мајамија /видео/
А, како је Ноле без тренера откако се споразумно разишао са хрватским стручњаком Гораном Иванишевићем, тако се у јавности и даље лицитира са тиме ко ће га наследити и ко ће водити бригу о томе када Ђоковић изађе на терен.
За сада званичне потврде нема да је то његов некадашњи саиграч из Дејвис куп репрезентација, али је Зимоњић присутан и поново помно прати сваки ударац лоптице Новака Ђоковића.
Њих двојица су одрадили тренинг пред невреме које се спремало пред 174. вечити дерби и побегли су пре пљуска који је захватио већи део Србије и Београд.
„Повратак из Шпаније, време је за тренинг на киши. Без муке нема науке“, написао је кратко на друштвеној мрежи Х Новак Ђоковић уз видео како тренира под кишобраном
Подсетимо, Новак Ђоковић није се пријавио за Мастерс у Мадриду, али јесте за први следећи који ће од 8. до 19. маја бити одигран у Вечном граду и биће то хватање залета за оно право што следи на шљаци, а то је Ролан Гарос.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Олга Даниловић - Онс Жабер, Ролан Гарос - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2024
СПОРТ
Олгина победа у епској драми!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала