- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Гори“ Бањица због рукомета – Партизану нови трилер и „пенал лутрија“

CC0 / Pixabay / Рукомет
Рукомет - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2024
Пратите нас
Војводина и даље чека противника у финалу рукометне лиге Србије. Партизан је на Бањици дочекао Металопластику и стигао до невероватне победе после пенала и трилера - 38:37 (32:32, 14:15). Сада је 1:1 у овој полуфиналној серији.
Јунак меча био је ветеран на голу Партизана Немања Марјановић који је у пенал серији одбранио два седмерца Милану Јовановићу и на крају Матеју Додићу, за велико славље око 1.500 навијача на Бањици.
Могли су домаћини до спектакуларне победе у регуларном делу меча да Шотићу није испала лопта у контри на неколико секунди до краја.
Мајсторица ће се одржати у "Зорки" 2. маја, а на овом мечу убедљиво најбољи био је Урош Којадиновић са 14 голова из исто толико шутева! Партизан није могао да рачуна на Николу Зечевића који је доживео прелом носа у првој утакмици.
Рукометаши Партизана једноставно не могу без драме ове сезоне, а сећамо се и сусрета црно-белих са Војводином у оквиру Купа Србије.
Подсећања ради, рукометаши Партизана освојили су Куп Србије тако што су у драматичном финалу победили Војводину са 29:28 после седмераца. Тај дуел трајао је више од три сата.
Први финалиста рукометне лиге је управо десетоструки шампион државе Војводина која је у два тесна меча успела да савлада Динамо из Панчева и избори шансу да још једном одбрани титулу.
Колико само драме и узбуђења око црно-белих рукометаша ове сезоне...
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2024
СПОРТ
Новак је достигао још један Федереров рекорд!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала