- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Џајић: Велики дан за фудбал!

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Џајић
Драган Џајић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2024
Пратите нас
Драган Џајић, председник Фудбалског савеза Србије, обратио се присутнима поводом почетка радова на изградњи Националног стадиона у Сурчину, поручивши да је то велики дан за српски фудбал и за све оне који воле најважнију споредну ствар на свету.
„Поштовани сви, данас је велики дан за фудбал. Данас је дан када сви треба да се радујемо, добићемо једно велелепно издање које ће у наредном периоду бити најлеше или међу три најлепша стаидона у Европи. На нама који радимо и који волимо фудбал је да се изборимо да се на том стадиону изборе добри резултати, да се изборе највећа такмичења. Да стадион буде увек пун и да да пуну подршку репрезентацији Србије. Велика захвалност за ово има република Србије на челу са њеним председником који је и овога пута доказао да оно што обећа испуњава. Председник када је посетио репрезентацију пре неколико година, питао га је један играч, он је обећао. А сада, ево, ово је тренутак када ћемо ударити камен темељац. Љубитељи фудбала воле фудбал, наше је да се постижу победе и у том случају ће стадион бити увек пун“.
© Sputnik / Лола ЂорђевићНационални стадион илустрација
Национални стадион илустрација - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2024
Национални стадион илустрација
Репрезентативци Србије Душан Тадић и Филип Костић снимили су видео-клипове који су емитовани путем видео-бима, у вези са почетком радова на изградњи Националног стадиона у Сурчину.
„Поштовање свима, мислим да је Национални стадион један неопходан спортски модеран објекат који је изузетно потребан нашој репрезентацији, нашој држави. Отварањем тог стадиона се отварају многе могућности. Велика ствар за репрезентативни фудбал, изузетно се радујемо због тога, велика нам је чест што се креће у реализацију тога“, рекао је путем видео-поруке капитен Србије Душан Тадић.
Поносан и задовољан због почетка радова био је и члан Јувентуса Филип Костић.
„Национални стадион је нешто што је неопходно у модерном фудбалу. Имао сам прилике да се током каријере уверим у том. Јако битно за нашу државу и спорт, јако се радујем, биће ми час т и задовољство да присуствујем ту као навијач, али и као спортиста“, рекао је Филип Костић.
Стадион илустрација - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2024
СПОРТ
Како ће изгледати Национални стадион у Сурчину /фото/
Џајић и Вучић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2024
СПОРТ
Лопта као камен темељац и порука Вучића: „Финале Лиге Европе на Националном стадиону“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала