- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Велика штета – Рибакина не може да брани титулу

© AFP 2023 / THOMAS KIENZLEЈелена Рибакина
Јелена Рибакина - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2024
Пратите нас
Јелена Рибакина, тенисерка руског порекла која игра под заставом Казахстана, повукла се са мастерса у Риму где је бранила титулу. Као разлог Московљанка је навела прехладу.
Није имала среће Јелена Рибакина која је у „вечни град“ стигла као једна од главних фавориткиња за титулу коју је она и освојила прошле године.
Московљанка се прехладила и схватила да није у стању да изађе на терен због чега је предала меч Ирини Камелији Бегу којој је потом меч предала и Јеленина замена Францускиња Додин.
Изгубиће четврта тенисерка света хиљаду бодова које неће моћи да брани па ће јој тако бити још теже да престигне Коко Гоф и Арину Сабаленку.
Велика штета за Рибакину која је била у одличној форми. Претходно је њен низ победа на шљаци после велике борбе прекинула Сабаленка у полуфиналу Мадрида, али је Јелена пре тога освојила титулу у Штутгарту где је у полуфиналу елиминисала Игу Швјонтек, прву тенисерку света.
Од почетка године освојила је и титуле у Бризбејну и Абу Дабију,а играла је и финале мастерса у Мајамију. Није први пут да јој се деси да се повлачи због прехладе, претходно је исту ситуацију доживела у Индијан Велсу и то такође на месту где је бранила титулу.
Бајерн Минхен Манчестер јунајтед полуфинале Лига шампиона 1999. година - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2024
СПОРТ
Немцима се поновила 1999. /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала