- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Време данас: Претежно сунчано, до 23 степена

© Sputnik / Спутњик СрбијаВременска прогноза
Временска прогноза - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2024
Пратите нас
Временска прогноза за понедељак, 13. мај 2024.

Време у Србији

Изнад већег дела земље претежно сунчано, с највишом дневном температуром од 20 до 23 степена док се увече и у току ноћи очекује умерено наоблачење, пред јутро на западу и југозападу Србије киша.
У брдско-планинским пределима југозападне, јужне и источне Србије током дана променљиво облачно, ујутро и пре подне на истоку понегде са краткотрајном кишом или локалним пљуском, после подне постепено разведравање.
Ветар слаб до умерен, северни и североисточни, на истоку источни.

Време у Београду

И у Београду претежно сунчано уз слаб северни и североисточни ветар. Јутарња температура биће од 7 до 10, а највиша око 23 степена. Увече и у току ноћи мало и умерено облачно.

Време наредних дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, до понедељка, 20. маја, променљиво облачно са сунчаним интервалима. Киша и локални пљускови са грмљавином у уторак и среду местимично се очекују у западним, јужним, централним и југоисточним, а у другој половини седмице, уз пораст температуре, понегде и у осталим пределима.
У кошавском подручју ће од среде дувати умерен и јак југоисточни ветар, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено са ударима олујне јачине.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала