- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал донео одлуку о последњем Ролан Гаросу

© AP Photo / Manu FernandezРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2024
Пратите нас
Легендарни шпански тенисер Рафаел Надал одлучио је да отпутује у Париз и да заигра на свом последњем Ролан Гаросу, турниру који му је донео 14 од укупно 22 гренд слем титуле.
Шпански „АС“ изашао је у јавност са информацијом да ће Рафа Надал после лаке елиминације на Мастерсу у Риму од Хуберта Хуркача у два сета, где је освојио свега четири гема (6:1, 6:3), ипак заиграти на Ролан Гаросу.
Предвиђено је да „бик са Мајорке“ идуће недеље крене пут Париза са идејом да заигра последњи пут на његовом омиљеном турниру, који неретко називају његовом другом кућом.
Како је навео „АС“, Надал ће тренирати на својој Академији пре него што буде отпутовао за Град светлости са намером да узме учешће на Ролан Гаорус.
„Не желим да играм на Ролан Гаросу ако не будем 100 одсто спреман и ако не могу да пружим максимум, као што је то био случај у Барселони или у Мадриду. То је посебан турнир у мојој каријери и има толику емотивну вредност. Биће тешко ако не успем да будем тамо, играћу само ако се осетим конкурентним“, рекао је недавно Рафа Надал, да би „АС“ после тога лансирао вест да ће велики шампион бити на другом гренд слему у сезони.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2024
СПОРТ
Медведев оставља Рим иза себе – на реду је Париз: „Ако буду играли Ђоковић и Алкарас...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала